Koneellinen työstäminen

• Monet asiakkaat työstävät muovinsa itse, monet jättävät sen meidän huoleksemme.
• Meidän perusajatuksemme on tarjota työstämistä erilaisille muovityypeille, jalostus-asteille ja laaduille.
• Etuja on useita, omat resurssit ja investoinnit voidaan käyttää muihin projekteihin.
• Voimme tarjota suorituskykyä, laatua, kokemusta, palvelua sekä täsmällisiä toimituksia sopivaan hintaan.
Lastuaminen, työstäminen/jyrsintä, sorvaaminen, poraaminen jne. Toimitamme työstettyjä muoviosia piirustusten/mallien mukaan yksittäiskappaleina tai CNC-ohjattuna sarjatuotantona. Esimerkkeinä kuljetuslistat, muoviruuvit, hammaspyörät, venttiilit jne. Voimme tarjota myös muotopuristetut / työstetyt helat laakerointiin, liukulaakerit, laakeripesät. Tarkkuus- ja sarjasahaus määrämittaan.
Useat asiakkaamme käyttävät hyväkseen mahdollisuutta pienten ja suurten erikoiskokojen osalta sahauspalveluamme. Työstämme sekä lämpö- että kestomuoveja. Sahaus- ja muu leikkuupalvelumme koskee myös fenolimuoveja erilaisin vahvistuksin.

Levyjen taivuttaminen.
Teemme lämpötaivutusta erilaisille lämpömuoveille esim. PVC, PP ja PMMA (akryylimuovi). Huolehdimme myös jälki-käsittelystä, kuten purseenpoistosta ja kiilloittamisesta.

Lämpömuovaus/tyhjiömuovaus.
Muovien tyhjiömuovaus erilaisista materiaaleista kuten PVC, PE, PP, ABS, PET jne. on edullinen työtapa muotoilulle, jopa pienille sarjoille /määrille. Voimme tarjota myös lämpömuovattuja tuotteita valmiiksi työstettyinä.

Putkenosat eivät aina ole standardeja vaan ne pitää räätälöidä. Esim. segmentoidut taivutukset, erityiset kanava-konstruktiot, laipat tai esim. kierteistetyt putkien päät. Monet näistä pitää edelleentyöstää, hitsata, liimata tai työstää mekaanisesti. Myös nämä asiat ovat meille tuttuja.