CorroHeat® lämmönvaihtimet

Syövyttävää poistoilmaa tuottavan teollisuuden energiakustannukset ovat suuret, koska korvausilmaa tarvitaan paljon. Korkeat energiakustannukset pakottavat säästämään ja kierrättämään energiaa.

CorroHeat®-lämmönvaihtimia valmistetaan seuraavina rakenteina:
- ilma / neste
- neste / neste
- kaasu / kaasu tai ilma / kaasu

CorroHeat®-lämmönvaihtimien käyttöalueita ovat esim.
- lämmön talteenotto kaasusta tai nesteistä
- kaasun tai nesteiden temperointi
- savukaasujen kondensointi

Lämmönvaihtimet on varustettu pölypitoista ympäristöä, syövyttävää ilmaa / kaasua tai syövyttäviä nesteitä varten. CorroHeat®- lämmönvaihtimien kaikki osat on tästä syystä valmistettu korroosionkestävästä muovista, kuten PE, PEX, PP, PVDF ja PVC. Kotelot ovat lujitemuovia. Lämmönvaihtimia valmistetaan eri rakenteina ja kokoina sekä eri materiaaleista, riippuen virtauksesta, väliaineesta ja lämpötilasta. Automaattinen huuhtelu voidaan toimittaa lisävarusteena.

CorroHeat®-lämmönvaihtimia valmistetaan putkilämmönvaihtimina ja levylämmönvaihtimina poikittaisvirtauksella. CorroHeat®- lämmönvaihtimia käytetään mm. pintakäsittely-, selluloosa-, lääke- ja elektrooniikkateollisuudessa sekä savukaasujen kondensoinnissa.

• CorroHeat®-CWX esite

CorroHeat®-sylinterilämmönvaihdin tyyppi CWX valmistuksessa, valmiina asennettavaksi lujitemuoviseen koteloon. Putket PEX:stä
Toimitusvalmiita CorroHeat®sylinterilämmönvaihtimia lujitemuovikoteloissa. Etualla PP-muovinen CorroHeat®-pisaranerotin.
Valimossa käytetään CWX lämmön-vaihdinta ylijäämälämmön tallentamiseen. Tuotteen muoviaineen pintaan ei helposti muodostu likakerrostumia, joten CWX-tuuletin soveltuu erittäin hyvin pölyisiin ympäristöihin kuten valimoihin ja maalaamoihin. Kuvassa CWX-sylinterilämmönvaihdinta asennetaan valimon katolle.